Условия

за ползване на www.zlatenchai.bg

Zlatenchai.com се управлява от условия и политика за конфиденциалност, посочени по-долу. Тези условия са съобразени със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Българското законодателство. Те ще бъдат обвързващи за Вас, така че Моля, прочетете ги внимателно и ако не сте съгласни с тях, напуснете сайта!

Като посетител трябва да сте наясно, че zlatenchai.com може да променя по свое усмотрение, по всяко време и без предварително уведомление тези правила. Преди да подадете поръчка, моля проверявайте сайта за актуализации!

 1. Общите условия са задължителни за всички посетители на zlatenchai.com и са в сила от момента, в който отворите (посетите) страницата и се прилагат за всички Ваши следващи действия. Вие сте длъжни да се запознаете с общите условия и чрез достъпа и използването на уеб страницата по какъвто и да е начин, се съгласявате и приемате общите условия.
 2. В случай, че Вие, в правото си на потребител не сте съгласни с общите условия за ползване на сайта, преустановете незабавно ползването на уеб страницата!
 3. Посещавайки и отваряйки която и да е страница на zlatenchai.com, било чрез директно изписване на адреса във вашия браузър, чрез намиране от търсеща машина, чрез връзка от друг сайт, или по какъвто и да е друг начин, Вие се съгласявате със следните условия за ползване на сайта:  
 

Отговорност

 • Всеки посетите/клиент има правото да използва цялата информация и съдържание на този сайт само и единствено за собствени и лични цели.
 • Настоящата уеб страница може да съдържа линкове към други уеб страници, за които общите условия на zlatenchai.com не се прилагат. Всеки потребител (Вие) е длъжен да се запознае с техните общи условия.
 • Всяко действие или бездействие на потребителя по никакъв начин няма право да поврежда съдържанието или софтуера на сайта, както и съдържанието или софтуера на нашите страници или други услуги, чрез които уеб сайтът става достъпен и всяко такова действие ще се счита за нарушение на общите условия.
 • zlatenchai.com има право да събира анонимна статистическа информация за посетителите, която по никакъв начин не може да идентифицира лични данни, освен IP адрес. Zlatenchai.com няма да споделя тази информация и никаква друга информация за потребителите си с трети лица, освен, когато има заповед за предаването й от съответните органи.
 

Поръчка

 • Всеки клиент може да направи Поръчка на Сайта чрез добавяне на желаното количество Златенъ чай във Формата за поръчка, следвайки стъпките, указани в сайта, за да завърши и изпрати съответната Поръчка.
 • Всяка добавена бройка Златенъ чай е достъпна за покупка в рамките на наличните количества.
 • zlatenchai.com поема отговорност за доставка само на съответния брой опаковки Златенъ чай от регистрираната поръчка. 
 • Всеки Клиент се задължава и отговаря за всички данни за покупката, която е заявил чрез завършената си и изпратена на zlatenchai.com поръчка, да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.
 • С изпращането на поръчката Клиентът разрешава на представител на www.zlatenchai.com да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка.Доставка

 • Zlatenchai.copm се задължава да доставя поръчаните стоки чрез куриерска фирма на адрес, посочен от купувача/клиента или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на купувача/клиента.


Условия на доставка

Вашият Златенъ чай ще изпратим с куриер на Спиди до посочен от Вас адрес или до офис на куриера в срок от 1 до 3 работни дни. Изключение на този срок са направените поръчки или доставки в почивните дни и националните празници!

Поръчки, направени онлайн в неработно време, както и през всички почивни празнични дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Всеки клиент може да избере начин на доставка на Златенъ чай по един от следните начини:
1. Доставка от 1 до 3 раб. дни до най-близкия офис на Спиди. Вземате пратката си в удобно за Вас време. 
2. Доставка от 1 до 3 раб. дни до Автоматична пощенска станция ( АПС ) на фирма Спиди. Вземате пратката си в удобно за Вас време.
3. Доставка до посочен адрес в цяла България от 1 до 3 раб. дни, в зависимост от населеното място.

След като поръчате Златенъ чай чрез услугата наложен платеж, наш оператор ще Ви потърси на посочения от Вас телефонен номер, за да потвърдите направената поръчка. Ако не можем да се свържем с вас до 3 опита, поръчката ви ще бъде анулирана автоматично. Поръчки с потвърдено плащане чрез кредитна/дебитна карта се обработват и изпращат веднага! В този случай може да се свържем с Вас за доуточняване на данни за доставка, ако е необходимо.Плащане

 • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
Използваме най-лесния и удобен начин на разплащане в България - наложен платеж. Избирайки желаното количество Златенъ чай във вашата количка ще видите крайната сума, която трябва да заплатите на куриера при доставка. Тази сума ще бъде отразена информативно и на e-mail, който ще получите, както и в известието за доставка от куриера.
Вие ще трябва да заплатите същата стойност в български лева директно на куриера при получаване на пратката.
Нашите партньори от Спиди ще Ви информират със SMS за общата стойност на пратката преди да я доставят на Вашия адрес. Ако сте избрали Вашия Златенъ чай да бъде получен в офис на куриера, ще получите уведомителен SMS или обаждане, че пратката Ви е вече в посочения офис, както и общата стойност, която трябва да заплатите.
 
 • С КРЕДИТНА / ДЕБИТНА КАРТА - Услугата не е активна в момента!


Отказ и връщане

 • Всеки клиент може да откаже направена или потвърдена поръчка. В случай на отказ, трябва да ни известите преди 17:00 в деня на поръчката или, ако поръчката е потвърдена след този час, трябва да се свържете с нас преди 12:00 ч. на следващия ден! Ако обаче това се случи след този период или в момент на доставка, вие ще трябва да заплатите разходите по връщането на Златенъ чай обратно до нас.
 • Всеки клиент има право да върне Златенъ чай в рамките на 14 дни след получаването му, при условие, че е запазен търговския вид на продукта - т.е. опаковката не е повредена или отворена. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас, за да ни уведомите, че жалаете да върнете Златенъ чай. Ще трябва да заплатите разходите по връщане на продукта. Наш екип ще провери дали върнтата стока отговаря на изискванията, посочени по-горе в тези общи условия.
 • При изпълнение на всички условия за връщане ние ще възстановим общата сума от съответния върнат брой продукт/стока на клиента.Вашите лични данни

 • zlatenchai.com се управлява от условия и политика за конфиденциалност, посочени по-долу. Тези условия са съобразени със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Българското законодателство. 
 • zlatenchai.com се ангажира да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация, само и единственно, за да обработим вашата поръчка. Тези данни ще бъдат използвани единствено от куриерската фирма, което е необходимо, за да се извърши доставката на Вашата поръка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни или подробности за Вас на която и да е друга компания или трета страна.


Отказ от отговорност


ОБЩИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИЯ
Информацията, публикувана на www.zlatenchai.com, не замества професионална медицинска консултация, диагностика или лечение. Ако търсите професионална медицинска помощ, свържете се с Вашия лекар или медицински център. Www.zlatenchai.com не носи отговорност за прилагането на съветите, продукта или друга информация, публикувана на този уебсайт от потребителя. Ако не сте сигурни за Златенъ чай, консултирайте се с Вашия лекар за информацията, която сте прочели или намерили на www.zlatenchai.com. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

ОТКАЗ ОТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ
Цялата информация, публикувана на www.zlatenchai.com, се основава на опита, изследванията, статистиката, наблюденията и анализа. Www.zlatenchai.com не е предназначен да предоставя медицински съвети. Преди да започнете да пиете Златенъ чай, консултирайте се с Вашия лекар или диетолог. Информацията, публикувана на www.zlatenchai.com, е предоставена, за да покаже потенциалния резултат, който може да бъде получен чрез консумацията на Златенъ чай. Няма гаранция, че ще получите същите резултати, както е описано в сайта. Резултатите от употребата на Златенъ чай са индивидуални за различните потребители и зависят от техните физически показатели, навици и здраве! Www.zlatenchai.com не носи отговорност за Вашите действия след закупуването на Златенъ чай.


ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПРАВИЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА
1. Златенъ чай не е лекарство и не трябва да се използва като такова. Www.zlatenchai.com не носи отговорност за употребата на Златенъ чай като лекарство.
2. Www.zlatenchai.com не носи отговорност за физически или психически увреждания, настъпили след употребата на Златенъ чай. Преди употреба се консултирайте с лекар или специалист как да консумирате продукта.
3. Бременни жени, кърмачки и деца под 10 години:  Не консумирайте Златенъ чай!
4. Www.zlatenchai.com не носи отговорност за каквито и да било физически или психически увреждания, причинени от използването на продукта. Ако страдате от каквото и да било заболяване, консултирайте се с лекар или специалист, преди да приемете Златенъ чай.
5. Информацията на www.zlatenchai.com е информативна и по никакъв начин не трябва да влияе върху избора и начина на приемане на Златенъ чай.

 

Приложимо право

За въпроси, които не са обхванати от тези общи условия, се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство. Спорове относно използването на уебсайта и съдържащите се в тях услуги и ресурси, които не могат да бъдат разрешени по взаимно съгласие, ще бъдат отнесени до компетентния български съд.

Благодарим Ви, че се запознахте с Общите условия за ползване на zlatenchai.com